Educatie Volwassenen

Educatie volwassenen is de verzamelnaam voor educatieve activiteiten die worden aangeboden, voor zowel leden als niet leden, met betrekking tot de natuur om ons heen. De activiteiten worden aangeboden aan een groep deelnemers en staat onder leiding van deskundigen. Er is binnen de IVN een variatie van educatieve activiteiten te volgen. Het kunnen lezingen, dag– , avond-, of meerdaagse cursussen, uitstapjes van de werkgroepen en wandelingen betreffen. Afhankelijk van het type activiteit dat u wenst bij te wonen, betaald u een kleine vergoeding die vastgesteld is door het IVN. Dit is inclusief eventueel benodigde materialen. De educatieve activiteiten vinden bij voldoende aanmeldingen plaats.

Mocht u interesse hebben in een educatieve activiteit, kunt u ten allen tijde vrijblijvend informatie opvragen bij één van de bestuursleden of bij het info gebouw van de IVN Brunssum.
Het is ook mogelijk om hier uw e-mail adres / telefoonnummer achter te laten zodat wij u van onze toekomstige activiteiten op de hoogte kunnen houden.
 
Voorbeelden van de Educatieve activiteiten:
  • Wandelingen: volle maan wandeling, bermen wandeling, snert wandeling (winter wandeling), etc.
  • Excursies: bezichtigen van kruidentuin, botanische tuin, wijngaard e.d.
  • Cursussen: gidsencursus, groencursus, natuurouder cursus, vogelcursus.
  • Lezingen: kruiden, bijen, ecologisch verantwoord tuinieren, vogels.